Text

Om oss

Text

Automat-Service startet sin virksomhet i år 1964, og hadde sitt første tilholdssted i Rathkesgate på Grünerløkka i Oslo. 

Etter å ha sett et behov for automatisering av en rekke apparater tok Automat-Service patent på en hullkortautomat som gjorde dette mulig. Derav navnet, Automat-Service.


I takt med utviklingen har Automat-Service hatt som nisje å veilede sine kunder i innkjøp av markedets beste og mest egnede produkter, samt å følge opp og yte en profesjonell «after-sales service».


For å kunne betjene våre kunder på best mulig måte har vi tilknyttet oss sertifiserte og dyktige serviceteknikere som vi er stolte av. Våre teknikere kan med like stor dyktighet
reparere store industrielle maskiner som mindre husholdningsapparater. I tillegg kan de anbefale, og selge dere en ny maskin ved behov. Deres servicetekniker er deres profesjonelle rådgiver. Ingen problemer er for små eller for store. Vi investerer mye tid i opplæring og faglig oppdatering av våre teknikere for å kunne tilby våre kunder den tryggheten det gir å ha en autorisert servicepartner.


Vi ser på et kundeforhold som en langsiktig forpliktelse.

Image
Text
Image
Text

Besøksadresse

Gamle Ringeriksvei 14 B
1368 Stabekk

 

Image
Text
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon